0
Košík je prázdný
0
    Doprava zdarma již pro objednávky nad 

    Nash - Booster Citruz Spod Syrup 1l

    Nash - Booster Citruz Spod Syrup 1l  
     
    Výrobce
    Nash

    Nash - Booster Citruz Spod Syrup 1l

    Kód
    JVR080128
    Kód dodavatele
    B2181
    Dostupnost

    5 ks skladem

    Dostupnost na pobočkách

    Praha 8 - 

    2 ks skladem

    Brno - 

    3 ks skladem

    Vaše cena bez DPH
    317 Kč
    Koncová cena bez DPH
    317 Kč
    DPH
    15%
    Vaše cena s DPH
    365 Kč
    Záruka
    21 Den(dnů)
    Objednat
    Hodnocení produktu
    Hodnoceno 0x

      Podrobnosti o produktu

      Kombinuje stejné práškové a tekuté atraktory jako v klasickém i plovoucím boilies Citruz, ale ve více rozpustné a sladší verzi, která nerozpouští PVA materiály a intenzivně zvyšuje atraktivitu Vašeho místa. Je ideální pro optimální stimulaci žravosti ryb. Můžete ho použít na zalití Citruz pelet, boilies, drceného boilies nebo některého ze stick mixů. Dosáhnete tak maximální atraktivity s minimem krmení. Citruz Syrup obsahuje rovněž malou část šumících složek, které jsou obsaženy i v Cultured Fizzing Stick Mixu, což mu dodává přitažlivost i po sluchové stránce! Naprosto neodolatelný je v kombinaci se směsí Spod Cloud pro chytání ve sloupci, kde ve vrchních částech sloupce odpálí doslova růžovou bombu.

      Poslat dotaz

      Dotaz k tomuto produktu

      Váš e-mail
      Dotaz

      Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentář
      Mám o tento produkt zájem

      Zaslat informaci o produktu známému

      Váš e-mail
      Zaslat na e-mail
      Komentář

      Nalezli jste chybu?

      Popis závady
      Váš e-mail

      Diskuse (0)

      Facebook Diskuse

       

      K provozování našeho webu www.naviak.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Více informací...